Touw gebruiken zonder te knopen
Simpel en snel : vast, los, spannen en vieren

Voordelen van de Quick Line Link
Iedereen kan hiermee touw verbinden. Bovendien kan worden nagespannen of versteld zonder de draad helemaal los te maken. De draad kan altijd snel los, ook na zware belasting.

Gebruik
Voor vastmaken wordt het touw of de draad in een blokje gelegd dat als koppeling dient. Dit gaat eenvoudig, de draad hoeft alleen met een bocht om een haakje te worden gelegd. Door aan de draad te trekken wordt deze verder in de koppeling gebracht en kan de draad op de gewenste lengte worden gespannen. Bij loslaten klemt de draad vast. Klaar is de bevestiging.

Losmaakbaar
Door zijdelings wegtrekken kan de klemkracht op de draad losgemaakt worden. Dan blijft de draad wel vastgehaakt en kan zo losser worden gesteld. Door ook los te haken komt de draad helemaal vrij.

Eenvoudig en betrouwbaar
De draad klemt door eigen spanning vast. Dat gebeurt binnen het koppeling. Kleine afmetingen en een sterke en betrouwbare verbinding worden zo bereikt.

Bevestiging
Het bovenoogje vormt een universele manier om de koppeling te bevestigen, aan andere voorwerpen of aan een draad. Met een eenvoudige lus die na doorsteken om de koppeling wordt geslagen kan een draad worden bevestigd. Een van de twee uiteinden kan dan worden gebruikt om ergens omheen te leggen en daarna vast te koppelen.

Leverbaar
Dit is nieuw en gepatenteerd. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen.

  Contact